050 404 12 12 info@kruizingabv.nl

Gebruikte bouwmaterialen

Gebruikte bouwmaterialen

Soms is nieuw zeker niet beter. Dat kan verschillende redenen hebben. De prijs kan meespelen, waarom zou u bouwmaterialen die uit het zicht verwerkt worden, nieuw kopen? Onze gebruikte bouwmaterialen zijn namelijk net zo goed en hebben hun kwaliteit bewezen. Een andere reden kan zijn dat u een bestaande bouw wilt restaureren of iets nieuws wilt bouwen, maar met een nostalgische uitstraling. Dan komen gebruikte, nostalgische materialen perfect van pas. Wij leveren diverse gebruikte bouwmaterialen, karaktervol en vaak met een eigen signatuur.

Gebruikte stenen

Wij hebben partijen gebruikte handvormstenen op voorraad. Zeer geschikt voor het restaureren van objecten of om nostalgisch ogende metselwerken mee uit te voeren. De gebikte oude metselstenen zijn prachtig om een nostalgisch tuinmuurtje mee te metselen of een authentiek ogende binnenmuur mee op te trekken. Ook een klassieke schouw is een pronkstuk, als deze uit klassieke stenen gemetseld wordt. Van kloostermop tot moderne stenen, wij krijgen regelmatig gebruikte partijen binnen. Informeer naar de actuele voorraad.

 

Houten balken

We hebben een beperkte voorraad houten balken in uiteenlopende maten, voor verschillende toepassingen. Een voordeel is, dat het hout door zijn leeftijd uitgewerkt is. Of u het hout nu buiten het zicht of in het zicht wenst te gebruiken, de kans is groot dat u de geschikte balken bij ons vindt.

 

Stalen balken

De toepassingen van stalen balken zijn legio. We hebben diverse maten en vormen stalen balken. Een bijkomend voordeel voor u: wij zagen ook op maat en over het transport hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Veel comfortabeler kan het bijna niet.

 

Dakpannen

Een dak met historische waarde valt niet te restaureren met gloednieuwe pannen. Daar heeft u gebruikte, maar goede pannen voor nodig. Kom rustig eens kijken naar onze collectie.
Uiteraard kunt u ons ook even bellen, als u iets zoekt. De koffie houdt u dan tegoed.

 

Gebruikte bouwmaterialen komen bekijken?

Kom langs en bekijk wat we hebben liggen.
Ons assortiment aan gebruikte bouwmaterialen is uniek en geldt daarom op=op.

Bel voor een afspraak 050 404 12 12 of