050 404 12 12 info@kruizingabv.nl

Over ons

Een echt familiebedrijf al vanaf 1953

Wij bestaan al sinds 1954. Dat zegt iets over ons als bedrijf, over onze functie in de regio. Voor veel mensen is Kruizinga er altijd geweest. Wij zullen er, als familiebedrijf, ook altijd zijn. Nu, in de toekomst. Zakendoen met Kruizinga is namelijk niet alleen het sluiten van een overeenkomst om iets te huren of iets geleverd te krijgen. Wie zaken doet met ons, krijgt “ons” meegeleverd. Dat betekent dat wij op voorhand met u meedenken, denken in oplossingen en vooral samen met u proberen om úw klus tot een succes te maken. Zodat we later, bij een goede kop koffie, kunnen zeggen: “Dat hebben we mooi gedaan, samen.”

In 1954, tijdens de wederopbouw, is mijn vader begonnen met het transporteren van zand en grind, met behulp van vrachtauto’s. Dat is nog steeds onze kern activiteit. In de loop der jaren is het pakket aan diensten behoorlijk uitgebreid. Graafwerkzaamheden, afvoer van grond, verhuur van containers, het zijn allemaal ondersteunende activiteiten die we met liefde en plezier doen voor onze klanten. Zelf sta ik nu 40 jaar aan het roer van ons familiebedrijf en nog steeds vindt men mij terug op de kraan. Niet omdat ik dat moet, maar omdat ik dat kan. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik zit het liefst met beide handen in de grond, het grind of het zand.

Graven, transporteren en sorteren

Wij maken geen onderscheid in klant. De verhouding zal ongeveer 50/50 liggen tussen particuliere en bedrijfsmatige leveringen. Een leuk detail: we doen zoveel mogelijk nog steeds met de vrachtauto. We transporteren met eigen containers. We graven, transporteren en sorteren afval. We vervoeren machines. We helpen de aannemerij met het hijsen van zware elementen. We voeren puin af voor de betonindustrie. Kruizinga is die handige partner die overal een oplossing voor heeft.

 

Regionale bekendheid, ook in asfalt

We komen overal als het moet, maar onze bekendheid is het grootst in de omgeving van Westerbroek, hier in Groningen. Dankzij onze decennialange aanwezigheid genieten we enorme faam en hebben we dus een naam hoog te houden. We verkopen al meer dan 40 jaar asfalt aan bedrijven en aan particulieren en werken veel met koud asfalt. Regelmatig kom ik langs opritten, waarvan ik denk: “Die hebben wij er nog ingelegd! Soms wel 40 jaar geleden.” Als de mensen buiten staan, dan wordt er over en weer even gezwaaid.

Samen met mijn zoon staan we voor Kruizinga BV en zullen we dit blijven doen. Kom gerust eens langs om kennis te maken, of om even bij te praten. U bent van harte welkom.

Jan Kruizinga.

Gelijk een container nodig?